E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Zoutwater Competitie 2020

Titel:
Zoutwater Competitie 2020
Wanneer:
za, 3. oktober 2020, 07:30 h - 16:00 h
Locatie:
MS. Wiesje - Vlissingen, Zeeland
Categorieën:
Agenda, Competities
Gemaakt door:
Michael Coolen

Omschrijving

Na jaren het zoutwaterkampioenschap gevist te hebben op de Grevelingen en met tegenvallende vangsten zijn we afgelopen jaar op verzoek van onze leden naar de Westerschelde verhuisd. Hierdoor is de datum wel veranderd, deze is geworden "zaterdag 3 oktober 2020" en er kunnen maximaal 12 personen mee dus geef je snel op als je die dag mee wil. We varen vanuit vlissingen met om 8:00 de haven uit en zullen om 16:00 weer terug keren in de haven. Helaas zijn de kosten voor het vissen op de westerschelde wel hoger. Er zal dan ook een bijdrage worden gevraagd van 40Euro exclusief aas, maar dan is aan boord wel de Koffie/Thee/Soep en of rookworst gratis.

We gaan vanuit Vlissingen en varen om 07.30 uur uit en de terugkomst is tussen 16.00 uur en 16.30 uur.De kosten van de boot zijn 40 euro ex aas.

Wil je je dus aanmelden Email naar onze Wedstrijd Commissie en vermeld voor welke Competitie je je wil inschrijven. Geef wel even aan of je zelf aas mee brengt of deze van de schipper wil hebben want we moeten voor 9 Oktober opgeven wie er mee gaan en hoeveel aas er nodig is. De verwachte vissoorten zijn in oktober volop grote wijting en schar dus laten we hopen dat dit jaar het kampioenschap met mooie vis afgesloten kan worden.

Tot snel aan de waterkant
de Wedstrijdcommissie

Contact informatie

Naam:
Wedstrijd Commissie


Locatie

Locatie:
MS. Wiesje
Straat:
Prins Hendrikweg
Postcode:
4382NM
Plaats:
Vlissingen
Provincie:
Zeeland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Wil u een lekker dagje zeevissen op de Westerschelde, dan bent u van harte welkom aan boord van de MS The Pirate.