Koppel witvisnacht Activiteit 2017

 dsc 0826 groot

Van zaterdag 20 mei tot en met zondag 21 mei was de eerste witvis koppel wedstrijd van HSV Alfheim. Dit was een test om te kijken of er animo voor was en of dat het leuk zou verlopen.

Nou beide vragen zijn met uitmondig ja beantwoord, Helaas moest 1 koppel op het laatst afzeggen vanwege werk verplichtingen maar dat mocht de pret niet drukken. Op zaterdag begonnen alle koppels aan wat zou blijken een lange zware nacht want de vis was nog niet los en bleek moeilijk te vangen. Maar tegen het einde van de ochtend zag je dan toch dat de moeite die men erin stak begon uit tebetalen en verdwenen links en rechts mooie grote brasems in de leefnetten. Halverwege de nacht hebben we gepauseerd met friet en kroketten om de kou te trotseren en daar bleek al dat de sfeer er goed inzat.

De eind conclusie is dan ook dat we deze activiteit voor 2018 weer op de kalender gaan zetten

1ste plaats: Ronald Arts en Theo vd Wal - 12.590gr  

2de plaats: Michael Coolen en Pieter v Boxel - 9780gr     

3de plaats: Ruud Panjoel en Wil Sahalessy - 5960gr  

4de plaats: Jos en Jeanette - 2000gr  (karper van 17.2pond)

5de plaats: Ronald en Michael Besemer - O gr

Witvis koppel Dag competitie

 dsc 9843 large

Nieuw dit jaar is de Witvis koppel Dag competitie, deze activiteit is een wedstrijd overdag waar je je voor in kan schrijven per persoon. Je weet niet wie je koppelmaat is of gaat worden. pas als de wedstrijd voorbij is wordt bekend gemaakt welke stekken als een team aan het vissen waren. Dit is verassings ellement maakt het spannend en leuk en tevens kan je dus altijd mee doen zelfs als je maar alleen bent. De wedstrijd duurd van 8:00 tot 17:00 en let wel op dit is op een doordeweekse dag. Exacte detaisl van deze activiteit zijn we nog aan het uitwerken maar hou de website in de gaten want zodra het duidelijk is plaatsen we deze gegevens

Voor aanmeldingen kun je hier terecht "Witvis koppel Dag competitie"

Met vriendelijke groet
Competitie Commissie HSV ALfheim