zomeravondcompetitie 2017 van HSV Alfheim

 

Sjoerd Broekhuijsen winnaar zomeravondcompetitie 2017 van HSV Alfheim

De zomeravondcompetitie is afgesloten na een hele mooie zomer en goede visvangsten.
Jammer genoeg hebben we niet alle visstekken kunnen gebruiken omdat het water te laag stond en dat daarom de leefnetten niet ver genoeg in het water lagen.
Ondanks alles hadden we een terechte winnaar want Sjoerd wist 6  van de 8 wedstrijden te winnen .
De laatste avond was het nog spannend omdat er nog 3 vissers op de 2e plaats konden eindigen.
De eindstand waarvan de 5 beste wedstrijden telden en 14 vissers deelnamen is.
1e Sjoerd Broekhuijsen    10 pnt
2e Ronald Aarts                  23 pnt
3e Cees van Loon               30 pnt
4e Jan Sprengers                33 pnt
Na deze zomeravond competitie wensen wij allen een prettige vakantie en hopen alle vissers die willen deelnemen volgend jaar aan de waterkant terug te zien
De wedstrijd commissie

Zomeravondvissen 2016

 

Vrijdag 13 mei is de eerste wedstrijd van de zomeravondcompetitie gevist. Op deze avond is het meerendeel van onze deelnemers begonnen aan hun zomeravond. het was niet gemakkelijk een visje te strikken daar de voorn nog weg bleef en de brasem reeds aan het flirten was met de paai. Maar toch wist men nog een aantal vissen op de kant te krijgen en eindigde we zelfs met 2 vissers op de eerste plaats. Ben je nieuwsgierig wie dit zijn kijk dan de uitslag na bij Uitslag competitie. De zomervonden zullen vanaf 13 mei t/m 3 juni zal elke vrijdagavond de visvijver gebruikt worden voor de zomeravondcompetitie. Op deze wedstrijddagen zal van 18.45u t/m 21.45u vrij vissen niet mogelijk zijn. Na het eerste deel van de competitie zijn er 3 weken (wedstrijd)rust voor de wedstrijdvissers. Het tweede deel van de competitie loopt van vrijdag 1 juli t/m vrijdag 22 juli. Ook in deze periode zal elke vrijdag de vijver op hetzelfde tijdstip gesloten zijn voor het vrij vissen. Maar je mag altijd meedoen natuurlijk om zo de avonden nog gezelliger te maken.

 

Zomeravondvissen 2015

1e wedstrijd

Vrijdagavond 22 mei is de eerste wedstrijd van de Zomeravond Competitie gevist. Deze wedstrijd werd er met 15 vissers in twee groepen gevist. Deze vrijdagavond konden bijna alle vissers vis op de kant krijgen. Aan het einde van de avond kon er de volgende uitslag opgemaakt worden:

Groep a
 
Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Ronald Arts
2.330
Tweede Ton Marisael 1.725
Derde Wil Sahalessy 1.570
4e Ad Toten 345
5e Gijs Smits 195
7e Cees van Loon 75
7e Sjoerd Broekhuijsen 55
8e René van de Put 45