Seizoen 2020 van start

Categorie:
 De jaarlijkse jaarvergadering is weer voorbij en het seizoen is officieel van start.
Het was een rustige avond waarin de belangrijkste boodschap was, dat er veel onderhoud is gepland aan de stekken op D'n Ballast. Door het lage water zal er voor elke bestaande stek en plateau worden aangelegd die ruim 40CM lager is dan de huidige stekken. Deze zijn zo gemaakt dat men met een kist of stoel makkelijk aan het water kan geraken. Deze plateaus zijn zo gemaakt dat zodra het water weer de rand van de vijver bereikt, je op de oude plaatsen gewoon een vis kan landen. De plateau's zijn zo gebouwd dat er gras overheen groeit en de natuurlijke uitstraling van D'n Ballast niet verstoren. De opdracht voor de aanleg hiervan is reeds gegeven maar nog niet gestart vanwege de aanhoudende natte periode die we ervaren.
 
 

Omdat het oude informatie bord was versleten, zijn er 2 nieuw borden geplaatst aan de schuilhut. Hierdoor kan iedereen bij aankomst gelijk alle informatie makkelijk vinden. Hier is vanwege de stijgende interesse vanuit de Poolse vissers een vertaling van het reglement in het pools te vinden.

De aftredende bestuursleden zijn wederom herkozen en is het huidige bestuur dus klaar voor het komend seizoen van 2020. Tevens kunnen we melden dat het leden aantal al dermate stijgende is dat we snel verwachten het maximale aantal leden te bereiken. Mocht je lid willen worden van onze mooie vereniging, let dan wel op dat het hard gaat en dat we stoppen met het aannemen van leden zodra we de 300 grens hebben bereikt.