Corona en HSV ALfheim

Categorie:
 

Er is weer veel tijd gestoken om alle op orde te krijgen voor het nieuwe seizoen, zo zijn de stekken aangepast om tijdens de wedstrijden met een leefnet aan het water te zitten en niet ver er vanaf. Tevens wordt de omgevallen boom de komende week verwijderd, zodat de vijver er weer helemaal klaar ligt voor het seizoen 2020.

Ondanks al deze werkzaamheden en voorbereidingen is het toch al bijna gedaan. De wedstrijden die zouden aanvangen in Mei zijn door het verbod van alle evenementen, tot 1- Juni stil gelegd. Daarom heeft het bestuur besloten om de eerste wedstrijden van de Karper Competitie te laten vervallen, en om de eerste twee wedstrijden van de Zomeravond Competitie te gaan verplaatsen naar het einde van de competitie. 22-05 en 29-05 zullen worden 24-07 en 31-07. Als bestuur zijnde vinden we het jammer en hopen we dat het snel op orde komt anders zijn we waarschijnlijk genoodzaakt de gehele zomeravond Competitie te laten vervallen dit jaar. 

Tevens worden de regels zoals nu geld voor Groeps vorming gehanteerd aan de vijver, Dit houdt in niet meer dan 2 personen tegelijkertijd op 1 stek en geen georganiseerd activiteiten tot 01-06-2020 zowel door de vereniging als persoonlijke initiatieven zijn stil gelegd. Mocht je nu toch tegen de adviezen in aan de vijver met meer dan 2 man op 1 stek verblijven dan zal het bestuur dit direct als een waarschuwing oppakken en de politie verwittigen. Wij hopen hier iedereen mee te ontmoedigen om toch met groepen aan de waterkant te gaan genieten. Iedereen is en blijft welkom om te komen vissen zolang er geen Lockdown is in nederland maar ook wij doen er alles aan om dit mogelijk te houden en problemen te voorkomen.

Voor vragen kun je atijd terecht bij onze Secretaris  en wij hopen dat al onze leden deze aanpassing snappen en hier op de juiste manier mee omgaan.

Met vriendelijke groet
Bestuur HSV Alfheim