Aanpassingen seizoen 2020

Categorie:
 

Goede dag allemaal

Competities HSV Alfheim

Het seizoen 2020 is nu al een uniek jaar, door de verboden op evenementen tot 1 september zijn alle geplande activiteiten voor dit jaar al voorbij voordat ze zijn begonnen. Wel hadden we nog 2 activiteiten gepland staan na deze datum maar toch trekken we vanuit het bestuur 1 lijn en zijn alle wedstrijden en activiteiten voor 2020 op D’n Ballast stop gezet. De zoutwater competitie gaat gewoon door omdat we daar afspraken hebben lopen met de schipper voor afhuur van de boot.

De wedstrijden die geannuleerd zijn vind je hier onder

De Karper competitie
Zomeravond Competitie
Koningsvissen
Dames Kampioenschap
Jeugd Kampioenschap
Witvis koppel Competities

Ook de evenementen die niet door het bestuur worden georganiseerd mogen geen doorgang vinden op de vijver. 

Het bestuur is druk bezig om toch nog 1 activiteit te kunnen houden na 1 september, Dit zal een soort van jaar afsluiter worden in de vorm van een avond aan de vijver met een drankje en een hapje al dan niet met tafels en tenten. Maar de specifieke details en datum gaan we nog bekend maken zodra alles geregeld en goed gekeurd is.

Covid 19 en vissen

Omdat op dit moment vissen bijna het enige is wat in Nederland nog mag, zien we een enorme stijging in dagjes vissers en nieuwe leden. Hier komen helaas ook wat problemen mee naar boven die we toch willen gaan aanpakken. Zo wordt het voor dagjes vissers onder de 14 verplicht dat er een volwassene bij aanwezig is. En blijft de bestaande regel van maximaal 2 vissers per stek voorlopig nog actief. Tevens zullen de controles worden aangescherpt en actiever uitgevoerd.

Jaargang 2020

Graag hadden we als bestuur een 45ste jaargang gezien waarin veel activiteiten en feesten konden worden gevierd, maar het is helaas niet anders. Vandaar dat we toch gaan voor een afsluiting van dit unieke jaar met een feest, in plaats van een lang gestrekte aan 1 strengeling van activiteiten en wedstrijden.

Hopelijk snapt eenieder ons besluit en zien we jullie aan de vijver en op het einde van het seizoen terug op de afsluiter