Annulering Jaarvergadering 2021

Categorie:
 
Helaas is de hoop op een jaarvergadering op 03-06-2021 niet haalbaar. Zelfs als de versoepelingen zoals gepland staan worden uitgevoerd zal het niet mogelijk zijn om dan al met een grotere groep mensen in 1 ruimte bij elkaar te mogen zijn. Hierdoor hebben we als bestuur besloten om de jaarvergadering dit seizoen niet te plannen, maar in te zetten op een jaarvergadering van 2022 als iedereen is gevaccineerd.
Wat houdt dit nu in voor het seizoen 2021
Wil Sahalessy zou aftreden als Penningmeester en is bij deze dan ook gestopt als bestuurslid van HSV Alfheim. Wij als overige bestuurs leden snappen zijn beslissing en zijn erg blij met de jaren waarop hij onze penning meester is geweest. De taken van Penningmeester zullen worden overgenomen door de voorzitter en de Secretaris totdat er een vervanging is gevonden voor deze functie.
De heren bestuurs leden die aftredend en herkiesbaar waren blijven gewoon in functie het bestuur versterken zoals ze dat al altijd doen.
Martijn Mathijssen die zich verkiesbaar had gesteld zal het komend seizoen op een soort van interim basis alvast het bestuur versterken zodat we weer een oneven aantal leden hebben in het bestuur.
De feestavond van 2020 zal worden door geschoven naar de feestavond van 2021 dit wederom met de hoop dat na vaccinatie we gewoon een groots feest kunnen houden voor zowel het 45 jarig bestaan als het vieren van de kampioenen van deze 2 seizoenen.
Daar waar de vereniging aan de ene zijde floreert door het hoogste aantal leden in jaren zien we toch ook dat het uitvallen van bepaalde inkomsten toch zijn effect heeft, dit zagen we al enige tijd aankomen en hebben al verschillende zaken aangepast zodat onze vereniging de tand des tijds gaat overleven.
We willen dan ook in de toekomst via nieuwsbrieven jullie op de hoogt gaan houden van de financiën en de Vijver beheer commissie. Daar we dit normaal op de jaarvergadering met onze leden deelde.
Alle leden die hun email adres hebben opgegeven bij de leden administratie zullen deze nieuwsbrief ontvangen. Mocht je dus geen nieuwsbrief ontvangen en deze toch willen ontvangen meld je dan snel aan via onderstaande link

Het Bestuur van HSV Alfheim wenst iedereen alvast een goed seizoen toe en hopelijk zien we jullie aan de waterkant

 

Met vriendelijke groeten
Bestuur HSV Alfheim