Wedstrijd uitleg

Zomeravond competitie. Deze wedstrijden worden gehouden op D’n Ballast en er wordt gevist in EEN groep (gewicht en stuks). Zomeravond competitie bestaat uit acht wedstrijden waarvan er vijf meetellen. Het inschrijfgeld (€15) moet  bij de 2e wedstrijd betaald zijn .Deze zomeravond wedstrijden tellen mee voor de Frans van Elderen bokaal.

Koningsvissen Jaarlijkse wedstrijd voor de titel koningsvisser van het jaar. Er wordt gevist op D’n Ballast. Als traditie vist men deze wedstrijd altijd op de zaterdag voor of na 21 juni. Meetellend voor de Frans van Elderen bokaal.

Jeugdkampioenschap Wedstrijd wordt gevist op D’n Ballast, prijsuitreiking direct na de wedstrijd aan het water.

Dameskampioenschap De dames vissen tegelijkertijd met de jeugdwedstrijd. deze prijsuitreiking is op de jaarlijkse prijsuitreiking.

Zoutwater Competitie De zoutwater competitie wordt jaarlijks gehouden op de MS Pirate II vanuit de Vlissingen. De kosten voor deze wedstrijd bedragen 40 € en voor aas wordt 10 € gerekend.

Karper Competitie De karper competitie wordt jaarlijks gehouden op D'n Ballast, het is een koppel wedstrijd die over 2 wedstrijden wordt bepaald. 1 wedstrijd in het begin van het seizoen en 1 in op het iende van het seizoen.

Selectiewedstrijden Leden die mee willen doen aan de federale selectiewedstrijden kunnen zich hier voor opgeven. Voor meer informatie kunt u zich melden bij de wedstrijdcommissie, let wel op de sluitingsdatum. Bij inschrijving dient men het inschrijfgeld zelf voor te schieten, na de deelname krijgt men dit bedrag terug via de Penningmeester