Evenementen en Activiteiten 2022

Categorie:
 

 Wij "het bestuur van HSV Alfheim" wensen iedereen de allerbeste wensen voor 2022, en hopen elkaar weer in goede gezond langs de waterkant te ontmoeten. 

Voor het seizoen van 2022 hebben we besloten wat aanpassingen te maken op de kalender, zo is de jaarvergadering en de feestavond niet meer tijdens de koude maanden, maar hebben we deze verplaatst naar 7 mei op deze avond doen we zowel de jaarvergadering als de feestavond  op de agenda zetten.

Ook zijn alle wedstrijden nu open voor inschrijving en hopen we weer een aantal goed gevulde competities aan de waterkant te zien.

Competities die we dit jaar organiseren zijn

Karper competitie 2022

Zomeravond Competitie 2022

Konings vissen 2022

Jeugd Kampioenschap 2022

Dames Kampioenschap 2022

Voor alle activiteiten en competities kun je je nu inschrijven via de email adressen achter de links.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur HSV Alfheim

Annuleing feestavond 2021

Categorie:
 

Zoals iedereen wel heeft gelezen zijn er voor de komende weken beperkingen ingesteld wegens Covid 19. Dit betekend dat de feestavond van 20-11-2021 niet kan doorgaan, Aangezien men praat over een korten periode van weken gaan we met het bestuur kijken wat we hiermee willen doen. Gaan we hem verplaatsen naar later in dit seizoen of samen laten vallen met de jaarvergadering 2022. De prijzen staan al klaar dus die gaan sowieso hun weg vinden naar de winnaars van de competities helaas alleen niet komende zaterdag.

Zomeravond Competitie

Categorie:
 

Goede dag Allemaal
Omdat we door slecht weer enkele wedstrijden hebben moeten overslaan is er besloten om 1 extra inhaal wedstrijd te vissen, deze zal plaats vinden op 30-07-2021. Op deze avond zal de vijver dus wederom alleen toegankelijk zijn voor onze wedstrijd leden. Vrij vissen is dan niet toegestaan tijdens de uren van de wedstrijd.

Deze data is ook al terug te vinden op de onze activiteiten kalender, mocht je meer willen weten over evenutele dagen waarop vrij vissen beperkt is kun je hier altijd terecht.

Activiteiten Kalender 2021

Koppel-dag en Koppel-nacht geannuleerd

Categorie:
 
Helaas, gisteren hebben we besloten de Koppel-dag en Koppel-nacht activiteiten van HSV Alfheim voor het seizoen 2021 niet door te laten gaan.
Er waren niet genoeg aanmeldingen, voor alle afctiviteiten geld een minimaal aantal aanmeldingen en als dit niet gehaald wordt rest ons niks anders dan de activiteit te annuleren en de vijver weer vrij te geven voor al onze leden om erop te vissen.
Hierdoor is de nacht van 20-08-2021 op 21-08-2021 en de dinsdag 24-08-2021 weer geheel open.
 
met vriendelijke groet
HSV Alfheim

Annulering Jaarvergadering 2021

Categorie:
 
Helaas is de hoop op een jaarvergadering op 03-06-2021 niet haalbaar. Zelfs als de versoepelingen zoals gepland staan worden uitgevoerd zal het niet mogelijk zijn om dan al met een grotere groep mensen in 1 ruimte bij elkaar te mogen zijn. Hierdoor hebben we als bestuur besloten om de jaarvergadering dit seizoen niet te plannen, maar in te zetten op een jaarvergadering van 2022 als iedereen is gevaccineerd.
Wat houdt dit nu in voor het seizoen 2021
Wil Sahalessy zou aftreden als Penningmeester en is bij deze dan ook gestopt als bestuurslid van HSV Alfheim. Wij als overige bestuurs leden snappen zijn beslissing en zijn erg blij met de jaren waarop hij onze penning meester is geweest. De taken van Penningmeester zullen worden overgenomen door de voorzitter en de Secretaris totdat er een vervanging is gevonden voor deze functie.
De heren bestuurs leden die aftredend en herkiesbaar waren blijven gewoon in functie het bestuur versterken zoals ze dat al altijd doen.
Martijn Mathijssen die zich verkiesbaar had gesteld zal het komend seizoen op een soort van interim basis alvast het bestuur versterken zodat we weer een oneven aantal leden hebben in het bestuur.
De feestavond van 2020 zal worden door geschoven naar de feestavond van 2021 dit wederom met de hoop dat na vaccinatie we gewoon een groots feest kunnen houden voor zowel het 45 jarig bestaan als het vieren van de kampioenen van deze 2 seizoenen.
Daar waar de vereniging aan de ene zijde floreert door het hoogste aantal leden in jaren zien we toch ook dat het uitvallen van bepaalde inkomsten toch zijn effect heeft, dit zagen we al enige tijd aankomen en hebben al verschillende zaken aangepast zodat onze vereniging de tand des tijds gaat overleven.
We willen dan ook in de toekomst via nieuwsbrieven jullie op de hoogt gaan houden van de financiën en de Vijver beheer commissie. Daar we dit normaal op de jaarvergadering met onze leden deelde.
Alle leden die hun email adres hebben opgegeven bij de leden administratie zullen deze nieuwsbrief ontvangen. Mocht je dus geen nieuwsbrief ontvangen en deze toch willen ontvangen meld je dan snel aan via onderstaande link

Het Bestuur van HSV Alfheim wenst iedereen alvast een goed seizoen toe en hopelijk zien we jullie aan de waterkant

 

Met vriendelijke groeten
Bestuur HSV Alfheim